Onlangs had ik een carport gezien die mij erg aansprak. Ik heb de afbeelding bij jullie laten zien en er werd me direct een soortgelijke carport aangeboden! Echt perfect naar wens geholpen. Vriendelijke service en mijn carport naar wens kunnen verkrijgen. Een schouderklopje waard en een echte aanrader voor iedereen die een kwalitatieve carport zoekt voor een mooie prijs!

5sterren

Sophie Sanderman

Nadat mijn schuur in elkaar is gestort na een flinke storm heb ik er voor gekozen om een stevige te bouwen. Dankzij jullie gebinten heb ik eindelijk een stevige schuur! Deze gebinten zijn een echte aanrader. Een stootje en een storm kan het gemakkelijk hebben!

5sterren

Wennie Bouwman

Mooi vakwerk. Goed en zeer strak geleverd werk! Een echte aanrader. We hebben er een mooie zithoek van gemaakt. Laat de zomer maar komen!

5sterren

Sandra Schrooten

Goede service en top kwaliteit! Ik heb een kapschuurtje in mijn tuin laten bouwen zodat mijn honden hier ’s nachts veilig in kunnen slapen. Erg tevreden!

5sterren

Mientje Dijkstra

Luxe gebinten bij jullie gekocht voor mijn overkapping. Ze geven de ‘standaard’ overkapping echt een unieke uitstraling. Erg blij met deze robuuste gebinten.

5sterren

Colinda Hendriks

Goede service! Ik heb een ruimte laten bijbouwen in mijn achtertuin. Het gebouwtje is totaal naar mijn eigen wens geplaatst! Zeer goede service en er wordt goed naar wens je geluisterd. Ik ben erg tevreden.

5sterren

Alexandra Pot

Afgelopen woensdag is mijn veranda geplaatst. Keurig volgens afspraak en vakkundig gezet! Alles netjes afgewerkt en keurig achtergelaten. We zijn zeer tevreden met de veranda en genieten als een gezin van onze nieuwe veranda. Geen twijfel nodig.

5sterren

Silvia Heuten

Na telefonisch contact te hebben gehad en informatie heb opgevraagd, ben ik erg goed geholpen. Ik heb mijn wensen kunnen bespreken. Het bleek al snel dat ik met een echte vakman te maken had. Een carport wil je natuurlijk wel van goede kwaliteit. Erg blij met het resultaat.

5sterren

José Postma

Gisteren hebben we onze veranda gemonteerd. We hadden hem er in een paar uurtjes staan! We kijken er echt naar uit om in het voorjaar lekker buiten te zitten. Echt een aanrader deze fantastische veranda.

5sterren

Monique van Klaveren

Al twee keer een carport bij jullie besteld. Doordat hij bij mijn vader goed is bevallen, mocht hij ook bij ons geplaatst worden. Ik was al lang op zoek naar een goede en stabiele carport, voor de juiste prijs. Alles is secuur en netjes afgewerkt. Zeer tevreden!

5sterren

Gerda ter Horst

Compleet, super afgeleverd kapschuur die ik zelf op heb kunnen bouwen. Erg tevreden over de service. Vriendelijke geholpen en had een ruime keuze. Voor een mooie prijs een nieuwe kapschuur gekocht.

5sterren

Annemiek de Jong

Carport op maat laten maken en zeer tevreden!! We gebruiken het om onze boot in op te slaan. De houten carport beschermd erg goed tegen weersinvloeden. De breedte en lengte is perfect aangepast op de afmeting van onze boot. Kortom zeer tevreden!

5sterren

Bea Beumer

Mijn kleine atelier staat nu al een half jaar en ik ben nog steeds erg tevreden!! Ik geef nu workshops en het is een super gezellige ruimte geworden. Bedankt voor het prachtige gebouwtje! Zeer goede service en een tevreden klant!

5sterren

Sandra van Dijk

We wilden iets speciaals in onze tuin en hebben daarom een veranda op maat laten plaatsen. Het is een veranda die aan ons huis is geplaatst zodat we een binnen-buiten ruimte hebben. Zo kunnen we ook heerlijk in de winter genieten van onze veranda! Hij staat nu een jaar en we zijn nog steeds super tevreden.

5sterren

Gerja Brandsma

Gebinten besteld bij Goedkope Gebinten. Vriendelijke service en na mijn keuze gemaakt te hebben werd het twee dagen later al bezorgd. Zo kon ik snel aan de slag met mijn project. Erg tevreden met de service van Goedkope Gebinten.

5sterren

Nathalie Lunenburg

Wij zijn zo blij met het kapschuurtje die we gekocht hebben. We hadden nog een lege ruimte in de tuin en die is nu mooi opgevuld voor een nog mooiere prijs. Een gedeelte hebben we houtopslag gemaakt voor de openhaard, en het andere gedeelte een leuke zithoek. Kortom een echte aanrader!

5sterren

Jo Eikelenboom

Ik ben van plan om een grote schuur te gaan bouwen om daar bezig te kunnen met mijn hobby. Toen ik bij goedkope gebinten ben gaan kijken, heb ik veel inspiratie opgedaan! Ik ga nu mooie, grote en robuuste gebinten kopen voor een robuuste schuur. Prachtige prijzen!

5sterren

Madelon van Dijk

Ik was op zoek naar een plek om mijn grote hoeveelheid brandhout in op te kunnen slaan. Toen ik bij jullie langs kwam was ik direct verkocht! Het mooie kapschuurtje staat nu in mijn tuin met daaronder de brandhout opslag. Het is niet alleen gemakkelijk, maar het staat ook nog een super gezellig.

5sterren

Simone Bakker

Zeer mooi ontwerp voor een bijgebouw op de zaak mogen ontvangen. Wegens ruimte te kort heb ik een klein gebouwtje laten bijbouwen. Ben erg tevreden met deze kleine opslagruimte. Goed werk.

5sterren

Dana Meijer

Ik had ruimte te kort in mijn garage en daarom was ik op zoek naar wat extra ruimte. Hiervoor een extra ruimte laten aanbouwen en ben hier zeer tevreden mee. Nu heb ik meer ruimte voor al mijn opslag. Netjes afgewerkt en vriendelijke service. Een aanrader.

5sterren

Henny Hensen

Afgelopen week hebben wij onze veranda bezorgd gekregen. Helemaal netjes volgens afspraak, en de montage is erg goed te doen. We hadden hem binnen een paar uurtjes staan. Ook de prijs was zeer mooi! Laat de zon maar komen.

5sterren

Corrie Oosterbroek

We zijn erg tevreden met de werkzaamheden die zijn verricht. Afspraken zijn netjes nagekomen en wij zouden het iedereen daarom ook aanraden! Onze veranda staat erg gezellig en het is nu al bijna de meest gebruikte ruimte van onze woning!

5sterren

Adrie Glasbergen

Ik heb een nieuwe woning gekocht en daar moet hier en daar aan gewerkt worden. Het huis heeft een karakteristieke uitstraling en daarom wil ik dit graag behouden door middel van prachtige gebinten! Robuuste eiken gebinten lijken mij mooi. Mijn broer heeft ook gebinten bij jullie gekocht en die bevallen erg goed. Ik heb al wat moois bij jullie gezien en kom snel langs om het te bestellen. Kan niet wachten tot mijn woning af is!

5sterren

Angelique Kruithof

Zoveel sfeer in je tuin voor zo’n scherpe prijs! Een echte aanrader zo’n kapschuurtje. Het is een erg simpele constructie waardoor we het schuurtje zo in elkaar hadden staan. We konden er dezelfde dag nog zitten!

5sterren

Angela de Vries

Mijn man en ik wonen al 35 jaar in een woonboerderij. Het huis zelf stamt uit de 19e eeuw en is aan renovatie toe. Onder andere de gebinten zijn aan vervanging toe. We zijn op zoek naar robuuste, maar moderne gebinten. Bij Goedkope Gebinten denk ik zeker een goede keuze te kunnen maken!

5sterren

Jacobaan Muller

Wij waren al een lange tijd van plan om een gebouwtje bij te laten bouwen naast mijn woning voor wat extra ruimte. Ik werk momenteel thuis en daarom wilde ik graag een extra ruimte laten bouwen zodat ik mijn kantoor aan huis heb, maar toch buitenshuis. Op die manier hebben we een prachtige werkruimte. Ik ben erg blij met mijn nieuwe kantoor! Ons ontwerp werd volledig naar wens waargemaakt. Goede service en vriendelijk geholpen! Ik zal het anderen zeker aanraden om zo’n mooi en uiterst handig gebouwtje bij jullie te bestellen.

5sterren

Heidi Nieuwenhuis

Een prachtige kapschuur bij jullie gekocht voor mijn vader. Door zijn ziekte is hij niet meer zo mobiel, en dankzij de mooie kapschuur kan hij hier bezig met zijn hobby, hout bewerken, en kan hij tegelijkertijd even rusten in het schuurtje. Mijn vader is er erg blij mee!

5sterren

Chrissie Bosgra

Ik heb een schommel voor de kids laten maken van gebinten van ‘goedkope gebinten!’ Het staat echt prachtig in onze tuin en onze kinderen zijn er erg blij mee. Bedankt goedkope gebinten!

5sterren

Henri Hoekstra

Goede service en alles tegen een lage prijs! Afgelopen dinsdag hebben we een grote carport besteld en laten bezorgen. Toen donderdag alles op zijn plek stond was ik meer dan tevreden. Een echte aanrader!

5sterren

Ingrid Poll

Wij hebben een bijkeuken laten bouwen aan onze woning. We hebben onze eigen keuken gesloopt en in de bijkeuken laten bouwen. Zo hebben wij meer ruimte voor onze eetkamer! We zijn erg blij met onze kleine aanbouw.

5sterren

Harold Scholtens

Wij hebben een mooie veranda laten maken zodat wij lekker in de tuin kunnen zitten, ook bij slecht weer! We waren eigenlijk op zoek naar een simpele overkapping maar toen we deze mooie veranda zagen, waren we verkocht. Het staat perfect in onze tuin. Wij houden van gezelligheid en de veranda maakt het helemaal af!

5sterren

Debby Simons

Top bedrijf met vriendelijke service. We hebben een mooie, houten carport aangeschaft. Hij is erg stabiel en bestand tegen het weer! Ik zou het iedereen aanraden. Zelfs met het slechte en koude weer hoef ik niet eens te krabben! De carport is waar ik hem voor heb aangeschaft. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve maar goedkope carport zijn jullie zeker een aanrader!

5sterren

Hettie Kerkdijk

We zijn rond gaan kijken omdat we graag een aantal mooie gebinten wilden en we zeker wilden weten dat het een goede aankoop zou zijn. Bij ‘Goedkope Gebinten’ hadden ze veel verschillende soorten gebinten liggen. Onze keuze was snel gemaakt, en de gebinten zijn inmiddels gebruikt voor onze mooie aanbouw.

5sterren

Monica Perik