Veelgestelde vragen over Gebinten

Klik op een vraag om het antwoord tevoorschijn te laten komen

Is een pergola geschikt voor alle weersomstandigheden?

De houten pergola is gemaakt van een kwalitatief houtsoort. Dit houdt in dat het hout zeer zeker geschikt is in verschillende weersomstandigheden. Het hout heeft geen kans om te rotten waardoor de houten pergola jarenlang in uw tuin kan staan. Daarnaast is de constructie uiteraard erg stevig en heeft het geen bewegingsmogelijkheid bij harde wind.

Zijn gebinten in verschillende maten verkrijgbaar?

Gebinten zijn producten die niet altijd in dezelfde maten gebruikt worden. Hierdoor zijn gebinten in verschillende maten verkrijgbaar. Op die manier kunt u de gebinten gemakkelijk gebruiken en hoeft u ze niet meer te bewerken.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd is?

De levering van uw bestelling hangt af van het product dat u besteld. Wij beschikken over zeer snelle levertijden, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Voor de specifieke levertijd van een product, kunt u contact opnemen. Gebinten zijn altijd in iedere gewenste maat verkrijgbaar, waardoor deze al binnen 48 uur geleverd kunnen worden.

Kan ik ook online bestellen en vervolgens mijn bestelling zelf ophalen?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, heeft u de mogelijkheid om het bij u thuis te laten bezorgen, of het zelf op te halen bij onze vestiging. Onder andere gebinten zijn in vele maten op voorraad waardoor wij deze in een zeer korte tijd bij u kunnen afleveren.

Heb ik keuze uit meerdere soorten gebinten?

Wij zorgen er voor dat u de gebinten vindt die het beste bij u passen. Wij bieden u daarom veel verschillende soorten gebinten aan die ook op diverse manieren bevestigd kunnen worden. Bij ons heeft u keuze uit verschillende kleuren en houtsoorten.

Ik wil graag een veranda op een specifieke plaats. Kan deze geheel op maat gemaakt worden?

Een veranda is voor ieder persoon en iedere plaats anders. Hierdoor is een veranda altijd geheel in gewenste maat verkrijgbaar. Heeft u een grote of juist een kleine plaats tot uw beschikking, geen probleem. Wij zorgen er voor dat u de perfecte veranda op maat krijgt.

Hoe kan ik betalen?

  • Contant
  • Bankoverschrijving

Is mijn overkapping bestand tegen zware weersomstandigheden?

Een overkapping dient bestand te zijn tegen iedere weeromstandigheid. Daardoor beschikt het altijd over een goede en stevige bevestiging en is het hout altijd bestand tegen warmte en water. Hierdoor kunt u zelfs nog in het najaar onder de overkapping genieten van het buitenleven.

Kan een hondenhok naar mijn persoonlijke wens geproduceerd worden?

Heeft u een grote, of kleine hond? Uw hondenhok kan geheel naar eigen wens geproduceerd worden. Op die manier heeft u een honden hok die precies bij uw hond past. Wat is er prettiger voor uw viervoeter dan een hondenhok op maat.

Kan ik het houten speelhuisje ook beschilderen?

Het hout dat wij gebruiken kan beschilderd worden. Zorg er dan wel voor dat de verf bestand is voor buiten waardoor het geschikt is bij verschillende weersomstandigheden. Zo blijft de kleur mooi en ziet het speelhuisje er altijd stralend uit.

Is het houten speelhuisje vrij van splinters?

Wij vinden het belangrijk dat onze klant tevreden is over het product. Een houten speelhuisje moet veilig zijn voor kinderen. Daardoor is het hout waar het speelhuisje van is geproduceerd, zeer kwalitatief en goed door ons afgewerkt. Hierdoor kunt u uw kinderen met een gerust hart laten spelen in het speelhuisje.

Heb ik keuze uit gebinten van verschillende houtsoorten?

Bij ons heeft u keuze uit verschillende houtsoorten. Gebinten zijn verkrijgbaar in eikenhout en Douglas hout. Beide houtsoorten beschikken over unieke eigenschappen. Hierdoor kunt u de gebinten selecteren voor de te gebruiken doeleinden.

Wat is Douglas hout?

Douglas hout is een houtsoort met een hoge duurzaamheid. Het is afkomstig uit het bosgebied in West- Europa. De Douglas spar is in grote hoeveelheden aangeplant en is zeer snel gegroeid. Dankzij zijn hoge duurzaamheid is Douglas hout een zeer milieuvriendelijk alternatief voor een kwalitatieve houtsoort